İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

İskele'de şiir buluşması

İskele'de şiir buluşması

İskele Belediyesi'nin, Kültür ve Sanat Günleri kapsamında bu yıl 18'incisi gerçekleştirdiği İskele-Kıbatek Uluslararası Şiir Buluşması farklı ülkelerden şairleri bir araya getirdi.

Yayın Tarihi: 25/03/16 12:12
okuma süresi: 1 dak.
İskele'de şiir buluşması
A- A A+

İskele Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, İskele AKM'de gerçekleştirilen şiir dinletisi etkinliğine Türkiye, ABD, İngiltere, İskoçya, Irak, Macaristan ve KKTC'den şairler katıldı.

Etkinliği, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, eşi Ayşe Sadıkoğlu, Kıbatek Vakfı Başkanı İsmail Bozkurt, Kıbatek Vakfı Kurucu Üyesi Orkun Bozkurt, belediye meclis üyeleriyle halk ve öğrenciler izledi.

Şiir dinletisinin ardından İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Kıbatek Vakfı Başkanı İsmail Bozkurt, şairlere plaket ile katılım belgesi takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.