İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

İskele'ye Çevre Koruma Dairesi Şubesi açılacak

İskele'ye Çevre Koruma Dairesi Şubesi açılacak

Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren; İskele İlçesine Çevre Koruma Dairesi'nin şubesini açacaklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 26/03/16 10:35
okuma süresi: 2 dak.
İskele'ye Çevre Koruma Dairesi Şubesi açılacak
A- A A+

Bakan Evren, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nu makamında ziyaret etti. Evren'e İskele Belediyesi'ni ziyaretinde Bakanlık Müsteşarı Gürkan Kara ile Bakanlık Genel Koordinatörü Durali Güçlüsoy da eşlik etti.

Ziyaretinde konuşan Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren,Başkan Hasan Sadıkoğlu'nu girişimlerinden ve İskele için yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti, Bakanlık olarak İskele Belediyesi ve halkı için her türlü desteği ellerinden geldiğince yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Bakan Kutlu Evren, Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı'na bağlı Orman Dairesi tesislerinde yetiştirilen çeşitli tür fidanlardan, ihtiyaç duyulması durumunda İskele 'ye göndermeye hazır olduklarını da belirtti.

İlçe olmasına rağmen halen daha birçok eksiği bulunan İskele 'deki eksiklikleri bir bir gidermeyi amaçladıklarını belirten Bakan Evren, ilçede birçok faaliyet bulunduğunu ancak Çevre Dairesinin birimi olmadığını hatırlattı.

Evren, konuyla ilgili Bakanlık bürokratlarının bölgede yapacağı incelemelerin sonucunda en yakın zamanda İskele 'ye bir Çevre Koruma Dairesi Şubesini kazandıracaklarını söyledi..

SADIKOĞLU: İSKELE, TAM ANLAMIYLA İLÇE OLANA KADAR ÇALIŞACAĞIZ

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise konuşmasında Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren ile değerli yetkilileri ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

İskele'yi tam anlamıyla ilçe yapana kadar var gücüyle çalışmalarını ifade eden Sadıkoğlu, bu süreçte kendilerine verilecek desteğin de önemine dikkat çekti.

Çevre Dairesi'nin olmayışının da en büyük eksikliklerinden biri olduğunu söyleyen Sadıkoğlu, bu eksiğin giderilmesi için çalışma başlatacak olan Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı'na ayrıca teşekkürlerini sundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.