İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

Yıkıcı ve Coşkun'dan İskele Kurumsallaşma Platformu'na destek

Yıkıcı ve Coşkun'dan İskele Kurumsallaşma Platformu'na destek

İskele Kurumsallaşma Platformu, 5 Mayıs Perşembe günü Yeni Erenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı ile Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coçkun'u ziyaret ederek, İskele İlçesi'nin kurumsallaşması için destek istedi.

Yayın Tarihi: 09/05/16 10:57
okuma süresi: 1 dak.
Yıkıcı ve Coşkun'dan İskele Kurumsallaşma Platformu'na destek
A- A A+
İskele Kurumsallaşma Platformu'ndan yapılan açıklamaya göre, Platform Dönem Başkanı Mustafa Bayramoğlu ile Yönetim Kurulu'ndan oluşan heyet, Erenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı ile Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coçkun'u ziyaret etti.

Ziyarette İskele'nin Gerçek anlamda İlçe olabilmesi, genelde İskele ve özelde Karpaz bölgesinde yaşamlarını sürdüren halkın yaşam kalitelerinin artırılması için görüş alış verişinde bulunuldu.

Yeni Erenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı ve Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun, başta İskele İlçesi'nin kurumsallaşması ile beş beldede (İskele, Büyükkonuk , Erenköy , Mehmetçik ve Dipkarpaz ) yaşamlarını sürdüren halkın hak ettikleri hizmetleri almaları için İskele Kurumsallaşma Platformu'na desteklerinin tam olduğunu belirttiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.