İSKELE
okuma süresi: 3 dak.

Sucuoğlu İskele bölgesindeki sağlık ocakları ziyaret etti

Sucuoğlu İskele bölgesindeki  sağlık ocakları ziyaret etti

Sağlık Bakan Faiz Sucuoğlu, ülkedeki Sağlık Ocaklarına başlattığı ziyaretler kapsamında İskele bölgesinde bulunan Büyükkonuk, Mehmetçik ve Erenköy'ü ziyaret ederek bölgedeki sağlık ocaklarının sorunlarını yerinde inceledi.

Yayın Tarihi: 29/05/16 13:22
okuma süresi: 3 dak.
Sucuoğlu İskele bölgesindeki  sağlık ocakları ziyaret etti
A- A A+

Köy ziyaretlerinde Bakan Sucuoğlu'na İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu eşlik etti.

İlk olarak Büyükkonuk'u ziyaret eden Sucuoğlu, bölgede bulunan eski muhtarlık binasını inceleyerek, binanın sağlık ocağına dönüştürülmesi ile ilgili Belediye Başkanı Sennaroğlu ile fikir alışverişinde bulundu.

Belediye ile birlikte sağlık ocağını hizmete sokabileceklerini belirten Sucuoğlu, mevcut sağlık ocağının küçük olduğunu fakat köy merkezinde olması nedeni ile hizmetlerini orada da sürdürebileceğini belirtti.

MEHMETÇİK VE ERENKÖY SAĞLIK MERKEZLERİNE KAN ALMA KOLTUĞU BAĞIŞLANDI

Sağlık Bakanı Sucuoğlu daha sonra Mehmetçik köyüne giderek köyde bulunan Sağlık Ocağı'nı ziyaret etti.

Yüzüncü Yıl Mehmetçik - Karpaz Lions Kulübü 2 kan alma koltuğunu bölgeyi ziyaret eden Bakan Sucuoğlu'na teslim etti.

Törende İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Mehmetcik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, KKTC Lions Kulüpleri Birliği Başkanı Ezcan Özsoy, Yüzüncü Yıl Mehmetçik- Karpaz Lions Kulübü Başkanı Mustafa Erbilen hazır bulundu.

Mehmetcik Sağlık Ocağı'na ve Erenköy Sağlık Merkezi'ne bağışlanan koltukları teslim alan Sucuoğlu, Lions Kulüplerinin özellikle sağlık alanında önemli etkinlik ve katkıları olduğunu ifade ederek, Yüzüncü Yıl Mehmetcik – Karpaz Lions Kulübünün bağışladığı kan alma koltukları için kulüp yetkililerine teşekkür etti.

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, ülkede kan toplama konusunda istenilen seviyede olmadıklarını belirterek, vatandaşların kan bağışı konusunda daha fazla duyarlılık göstermelerini istedi.

Sağlıklı bireylerin kan vermesinin vücut sağlığı için de faydalı olduğunu söyleyen Sucuoğlu, ülkede aylık ortalama 1500 ünite kana ihtiyaç duyulduğunu da vurguladı.

ERENKÖY'ÜN YENİ SAĞLIK MERKEZİ BİNASI BİTİYOR

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, son olarak Erenköy Sağlık Merkezi'ni ziyaret ederek, sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Erenköy Sağlık Merkezi ziyaretinde İskele Milletvekili Hamit Bakırcı da hazır bulunarak bakan Sucuoğlu'na bölgenin sıkıntıları hakkında bilgi verdi.

Sucuoğlu daha sonra Erenköy Sağlık Merkezi'nin yeni binasını ziyaret ederek, sağlık merkezinin yeni binası hakkında bilgi aldı.

Kısa süre içerisinde binanın tamamlanacağını söyleyen Sucuoğlu, Erenköy bölgesine yakışır tam donanımlı bir sağlık merkezinin hem Karpaz bölgesi için, hem de Erenköy bölgesi için faydalı olacağını söyledi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.