İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

İskele'de ikinci kolej sınıfı talebi ile eylem yapıldı

İskele'de ikinci kolej sınıfı talebi ile eylem yapıldı

İskele İlçesi Okul Aile Birliği Federasyonu, İskele'deki kolej sınıfının 2'ye çıkarılması talebiyle Şehit İlker Karter ilkokulu önünde bir eylem yaptı.

Yayın Tarihi: 29/05/16 15:20
okuma süresi: 1 dak.
İskele'de ikinci kolej sınıfı talebi ile eylem yapıldı
A- A A+

Eylemde basın açıklamasını okuyan Federasyon Başkanı Ali Kaplan, İskele'deki kolej kontenjanının arttırılması gerektiğini belirtti.

Bölgedeki çocukların kolej sınavlarında başarılı olmasına rağmen sadece 25 kişinin koleje girebildiğini söyleyen Kaplan, 1 olan kolej sınıfının 2'ye çıkarılmasını ilgili yetkililerden talep etti.

Ali Kaplan, daha önceki Milli Eğitim Bakanı'nın kendilerine İskele'deki kolej sınıfı sayısının artacağı yönünde açıklama yaptığına atıfta bulunarak, verilen sözlerin tutulmasını istediklerini dile getirdi.

İskele ilçesinde her yıl öğretmen eksikliği sorununun yaşandığını savunan İskele İlçesi Okul Aile Birliği Federasyonu Başkanı Kaplan, İskele'ye karşı siyasilerin daha duyarlı olmasını istedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.