İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

2. Noyanlar Engelli At Yarışı tamamlandı

2. Noyanlar Engelli At Yarışı tamamlandı

Noyanlar Group sponsorluğunda, ikincisi düzenlenen "Noyanlar Engelli At Yarışı" İskele'de Royal Riding Club tesislerinde gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 01/09/16 12:06
okuma süresi: 2 dak.
2. Noyanlar Engelli At Yarışı tamamlandı
A- A A+

Noyanlar Group sponsorluğunda, ikincisi düzenlenen ''Noyanlar Engelli At Yarışı'', İskele'de Royal Riding Club tesislerinde gerçekleştirildi. Minikler, gençler ve yetişkinlerin ayrı katagorilerde yarıştığı organizasyona katılımın yüksekol duğu gözlendi. Bütün kategorilerde toplam 24 jokey yarıştı ve yarışın sonunda "show jumping" yapıldı.
KKTC Jokey Federasyonu hakemleri Ahmet Özkaram, Ayşe Topçu, ve Nalan Alçıner tarafından yönetilen yarışta kazananlar kupalarını, Noyanlar Group Direktörü Ahmet Noyan'dan aldılar. Noyan konu ile ilgili olarak: "Bugün, yarışmacıların önemli bir bölümünün küçük ve genç yaştaki sporcuların olması, at sporunun ülkemizde gelişmekte olan bir branş olduğunu gösteriyor. Biz Noyanlar Group olarak sadece binalar inşa etmiyoruz, inşa ettiğimiz binaların yanında yaşam alanları yaratıyoruz ve dolayısı ile insanların yaşamlarına ufak dokunuşlarda bulunuyoruz. Bu sorumluluğumuzun bilincinde olarak, spora ve sosyal aktivitelere özellikle destek oluyoruz'' şeklinde konuştu.
Geçtiğimiz kış aylarında İskele, Long Beach bölgesinde, Noyanlar Group bünyesinde kurulan Royal Riding Club her yaştan at meraklılarını kabul ediyor. İple gezdirmeden, profosyonel jokey eğitimine kadar, her seviyede öğrenci yetiştiren kulüp, her hafta Salı'dan, Pazar'a kadar servis veriyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.