İSKELE
okuma süresi: 3 dak.

Sadıkoğlu: "İskele sonunda hak ettiği değeri bulacak"

Sadıkoğlu: "İskele sonunda hak ettiği değeri bulacak"

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Asbaşkan Mahmut Yılmazoğluları ve meclis üyeleri İldeniz Elbasan ile Sefa Kurukafa Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova ile Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 12/07/17 13:54
okuma süresi: 3 dak.
Sadıkoğlu: "İskele sonunda hak ettiği değeri bulacak"
A- A A+
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Asbaşkan Mahmut Yılmazoğluları ve meclis üyeleri İldeniz Elbasan ile Sefa Kurukafa Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova ile Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretin gündemini İskele'nin özlemini duyduğu üniversite konusu oluşturdu.

Milli Eğitim Bakanı'nı ziyaretinde Meclis Başkan Yardımcısı ve İskele Milletvekili Hüseyin Avkıran Alanlı da eşlik etti.

Başkan Sadıkoğlu ziyarette, İskele'nin uzun yıllardır eğitim, ekonomik,kalkınma ve sosyo-kültürel açıdan ihtiyaç duyduğu bir üniversiteye kavuşturulması amacıyla kısa bir süre önce Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel ile yaptıkları görüşme ve bölge halkının beklentileri doğrultusunda yatırım yapabilmesine yönelik taleplerini yineleyerek bu konudaki almış oldukları meclis kararlarını ve kararlılıklarını paylaştılar.

İSKELE BELEDİYE MECLİSİ, OYBİRLİĞİ İLE KARAR ÜRETEREK BAŞLATTIĞI GİRİŞİMLERİNE DEVAM EDİYOR

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlı ve Meclis Üyeleri ziyaretlerinde 5 Haziran 2017 tarihinde yapmış oldukları meclis toplantısında oybirliği ile almış oldukları kararlarını ifade ederek, Yakın Doğu Üniversitesi'nin İskele Bölgesi'nde yatırım yapabilmesi ve faaliyet göstermesi arzusunda olduklarını belirttiler. Son alınan bakanlar kurulu kararı sonrasında Iskele'ye üniversite kurulmasına olanak sağlayacak girişimlerinin sonuç verdiğini görmenin kendilerini son derece memnun ettiğini belirtti.

İSKELE SONUNDA HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULACAK

Ziyaretlerde konuşan Başkan Sadıkoğlu şunlara yer verdi: "Belediye olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde ciddi adımlar atmış bulunmaktayız. Son olarak meclis üyelerimiz ile birlikte yapmış olduğumuz ziyaretler, İskele'ye bir üniversite kurulması yönünde kaybetmeye başladığımız umutlarımızı bir kez daha filizlendirmiştir. Nitekim Yakın Doğu Üniversitesi ile yapmış olduğumuz görüşme, İskelemize bir üniversite kazandırılması konusunda, ilk kez bu kadar ciddi bir adım atıldığını göstermiştir" dedi.

Bakanlar Kurulu kararının da bu açıdan önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Sadıkoğlu, kendilerinin Yakın Doğu Üniversitesi'nin gelmesinden yana aldıkları meclis kararını bir kez daha hatırlatarak almış oldukaldı kararı iletti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.