İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

Başkan Sadıkoğlu'nun gurur günü...

Başkan Sadıkoğlu'nun gurur günü...

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nun babası Sadık Sadıkoğlu anısına düzenlenen anı turnuvası sona erdi.

Yayın Tarihi: 02/10/17 08:20
okuma süresi: 2 dak.
Başkan Sadıkoğlu'nun gurur günü...
A- A A+
KIBRIS POSTASI

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nun merhum babası Sadık Sadıkoğlu'nun anısına düzenlenen ve yoğun bir katılımla gerçekleşen anı turnuvası sona erdi.

Sadece İskele bölgesinden değil, Mağusa, Lefkoşa, Güzelyurt, Girne başta olmak üzere adanın dört bir yanından ve köylerden yoğun katılımın gerçekleştiği anı turnuvası büyük bir coşkuyla sonuçlandı.

Başkan Sadıkoğlu, gerçekleşen yoğun katılımın kendilerini mutlu ettiğini belirtirken, "Sadık Sadıkoğlu'nun oğlu olduğum için bir o kadar daha onurlandım, gurur duydum. Adanın her yerinden gelerek Rahmetli babamın ,Benim, ailemin ,organizasyona katkı koyan dostlarımın hatırını tutarak yüksek katılımla anı turnuvamızı gerçekleştirip babamın adını yad etmeyi başardık" ifadelerini kullandı.

Sadıkoğlu, organizasyonda emeği geçen İskele Avcılık Atıcılık Kulübü, Lepus, GTI, Guns Hunting Limited'e, turnuvaya katılan spor kulüpleri ile yarışmacılar ve ailelerine teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.