GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Güzelyurt Belediyesi'nden 'Kadınlar Günü' etkinlikleri

Güzelyurt Belediyesi'nden 'Kadınlar Günü' etkinlikleri

Güzelyurt Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Güzelyurt Belediyesi bayan personeline 7 Mart 2014 Cuma günü öğle yemeği verdi.

Yayın Tarihi: 10/03/14 12:06
okuma süresi: 1 dak.
Güzelyurt Belediyesi'nden 'Kadınlar Günü' etkinlikleri
A- A A+

Güzelyurt Otel'de gerçekleşen yemeğe bayan personel yanında Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve eşi Tijen Özçınar ve Meclis üyeleri katıldı. Özçınar yemekte tüm bayan personelin Kadınlar Günü'nü kutlayarak, kadınların gerek iş hayatlarında gerekse anne olarak önemli roller üstlendiklerine dikkat çekti.

Güzelyurt Belediyesi Kapalı Spor Merkezi eğitmenleri Dünya Kadınlar gümü dolayısıyla Ayten Gazi eşliğinde Girne Huzur Ağaç'ta akşam yemeğinde bir araya geldi. Yaklaşık 55 bayanın katıldığı yemekte bayanlar bol bol eğlendi.

Güzelyurt Belediyesi etkinlikler kapsamında 8 Mart 2014 Cumartesi günü kent genelinde bayanlara karanfil ile Medikal El ve Ayak bakım projesinin broşürünü dağıttı. Çarşı merkezi ve açık pazarda Güzelyurt Belediyesi tarafından görevlendirilen üniversiteli bayan öğrenciler tarafından verilen çiçekler memnuniyetle karşılandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.