GÜZELYURT
okuma süresi: 3 dak.

Bican: "Güzelyurt'u da marka belediyeler ailesine katacağız!"

Bican: "Güzelyurt'u da marka belediyeler ailesine katacağız!"

CTP-BG Güzelyurt Belediye Başkan adayı Osman Bican köylere yaptığı ziyaretlerde projelerini aktardı. Zümrütköy ve Kalkanlı'da halka seslenen Bican, "Halkımızla birlikte Güzelyurt'u hak ettiği hizmete kavuşturacağız, Güzelyurt'u da marka belediler ailesine katacağız" dedi.

Yayın Tarihi: 12/03/14 15:17
okuma süresi: 3 dak.
Bican: "Güzelyurt'u da marka belediyeler ailesine katacağız!"
A- A A+

CTP-BG Güzelyurt İlçesi yeni bir program çerçevesinde köy ziyaretlerini başlattı. Gittiği köylerde yurttaşların büyük ilgisi ile karşılanan parti yetkilileri, yurttaşların sorunlarını dinlediler ve son dönemlerde ülkemizde yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verdiler. CTP Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali, Güzelyurt milletvekili Armağan Candan, CTP Güzelyurt Belediye Başkan adayı Osman Bican ile parti yetkililerinden oluşan heyet önce Zümrütköy'ü daha sonra da Kalkanlı'yı ziyaret etti.

ŞAHALİ: HER ZAMAN HALKIMIZIN YANIINDA OLACAĞIZ

Yurttaşlara seslenen İlçe Başkanı Doğan Şahali, CTP'nin ister muhalefette, ister hükümette olsun halkımızın yanında olmaya devam edeceğini ve halkın sorunlarının çözümü için elinden gelen katkıyı koyacağını söyledi. Döviz krizi, kuraklık, ekonomik sıkıntı ve işsizlik yanında bu yıl baş gösteren narenciye ihracatındaki sıkıntıların farkında olunduğunu belirten Şahali, CTP-DP hükümetinin halkımızın desteği ile bu zorlukları aşacağına olan inancını belirtti.

CANDAN: MÜZAKERE SÜRECİNİN BAŞARIYA ULAŞMASI İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Kıbrıs konusundaki son gelişmeleri aktaran CTP Güzelyurt milletvekili Armağan Candan, uzun bir aradan sonra Kıbrıs konusunda başlatılan müzakere sürecinde CTP'nin önemli bir rol oynadığını, bu sürecin başarıya ulaşması için CTP'nin bundan sonra da çok çalışacağını belirtti. Yıllardır çözülemeyen Kıbrıs Sorunu'nun çözümü için gerek yurt içi gerekse yurt dışı koşullarının uygun olduğunu ifade eden Candan, herkesi bu müzakere sürecinin başarılı olması için destek olmaya çağırdı.

BİCAN: GÜZELYURT'U UBP'DEN KURTARACAĞIZ

CTP Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Osman Bican ise çağdaş belediyecilik anlayışı ile görevde olan CTP'li belediyelerin bir marka haline geldiğini, önümüzdeki dönemde Güzelyurt'u da UBP'nin elinden kurtararak marka belediyeler ailesine katmak hedefinde olduklarını söyledi. Bican bu hedefe Güzelyurt halkı ile ulaşılacağını ifade etti.

KÖYLÜLER: UBP ÇAĞIN GERİSİNDE KALDI

Köylüler ise yaptıkları konuşmalarda UBP'nin yıllardır sergilediği kötü yönetimlerin acı sonuçlarını yaşadıklarını, UBP'den gerekli hizmeti alamadıklarını, partizanlık yaşadıklarını söylediler ve CTP-DP hükümetinden adil yönetim beklediklerini ifade ettiler. Kıbrıs Sorunu'nun çözümünden başka bir yol kalmadığını, bu konuda yolun sonuna gelindiğini ifade eden köylüler, belirsizliğin sonuna gelinmesini, artık önlerini görmek istediklerini söylediler. Belediyenin sadece Güzelyurt'un içine hizmet ettiğini, köylere yeterli ilgiyi göstermediğini ifade eden yurttaşlar bu dönem Özçınar'ı görevden almak istediklerini belirttiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.