GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Baf Direnişi ve Şehitleri anıldı

Baf Direnişi ve Şehitleri anıldı

18 Mart Şehitleri anma töreni bugün saat 09.00'da Güzelyurt Kaymakamlığı karşısındaki Atatürk Anıtı önünde yapıldı.

Yayın Tarihi: 18/03/14 12:03
okuma süresi: 1 dak.
Baf Direnişi ve Şehitleri anıldı
A- A A+

Törene, Güzelyurt Kaymakamı Doğan Bağkur, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri 49. Alay Komutanı Piyade Kurmay Albay İlker Akbulut, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı 2. Bölge Koordinasyon Komutanı Kurmay Albay İbrahim Dağman, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, bölge milletvekilleri, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile okullar katıldı.

Tören saat 09.00'da protokol sırasına göre çelenklerin konmasıyla başladı. Saygı duruşu, saygı atışı ve istiklal marşı eşliğinde bayraklar göndere çekildi.

Piyade Teğmen Said Tağma günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak, Çanakkale Zaferi'nin önemini anlattı ve Zaferin bir kahramanlık destanı olduğuna dikkat çekti.

Tören, Kurtuluş Lisesi Çisil Avcı'nın "Bir Yolcuya" adlı şiiri okumasıyla sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.