GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Bican: "Sizi ikinci sınıf vatandaşlıktan kurtaracağız!"

Bican: "Sizi ikinci sınıf vatandaşlıktan kurtaracağız!"

CTP-BG Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Osman Bican, ziyaretlerini Yukarı Bostancı ve Güzelyurt Sanayi Bölgesinde sürdürdü.

Yayın Tarihi: 07/04/14 16:28
okuma süresi: 2 dak.
Bican: "Sizi ikinci sınıf vatandaşlıktan kurtaracağız!"
A- A A+

Yurttaşların büyük ilgi gösterdiği Osman Bican ile CTP heyeti, gördükleri ilgiden dolayı yurttaşlara teşekkür ederek halkın sorunlarının çözümü için çalıştıklarını ifade etti. CTP Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali başkanlığındaki heyet hafta sonunu köylerde geçirerek partinin yerel yönetimler vizyonunu aktardı.

OSMAN BİCAN: YUKARI BOSTANCI HALKINI İKİNCİ SINIF OLMAKTAN KURTARACAĞIZ

Yukarı Bostancı halkına hitap eden CTP-BG Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Osman Bican, Yukarı Bostancı'nın pislik içinde olduğunu, Güzelyurt Belediyesi tarafından yok sayıldığını, Yukarı Bostancılıların insan yerine konmadığını söyleyerek, seçilmesi halinde Yukarı Bostancı'nın kalkınması için özel proje uygulayacağını söyledi. Bican, "Sizi ikinci sınıf vatandaş olmaktan kurtaracağım" diyerek destek istedi. Güzelyurt Sanayi Sitesinde ise Osman Bican esnaf ve zanaatkarları tek tek dolaşarak sorunlarını dinledi.

DOĞAN ŞAHALİ: CTP YÖNETİMİNDE EŞİT VE ÇAĞDAŞ HİZMET GELECEK

Ziyaret edilen yerlerde yurttaşlara hitap eden İlçe Başkanı Doğan Şahali ise belediyecilik hizmetlerinde CTP'li başkanların başarısının ortada olduğunu ifade etti ve bizim yönetimimizde Yukarı Bostancı'ya da Güzelyurt insanına da eşit ve çağdaş hizmet gelecek dedi. UBP'nin yönettiği bütün belediyeleri batırdığını, borç batağına sürüklediğini, hizmetten mahrum bıraktığını vurgulayan Şahali, "Artık kaderinizi değiştirmek kendi elinizdedir" diyerek 29 Haziran seçimlerinde Osman Bican'a destek istedi.

Ziyaretlerde CTP Güzelyurt Milletvekilleri Mehmet Çağlar, Armağan Candan ve Hüseyin Erçal da yurttaşlarla tek tek ilgilenerek sorunlarını dinlediler ve görüş alışverişinde bulundular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.