GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

DP-UG Güzelyurt Milletvekili Gündüz, istifa haberlerini yalanladı

DP-UG Güzelyurt Milletvekili Gündüz, istifa haberlerini yalanladı

Demokrat Parti Ulusal Güçler Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Kıbrıs Postası'na istifa konusunu değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 12/04/14 18:23
okuma süresi: 2 dak.
DP-UG Güzelyurt Milletvekili Gündüz, istifa haberlerini yalanladı
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel

Gündüz, Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamada, Güzelyurt bölgesindeki insanların belli başlı sıkıntıları olduğunu ifade ederek, bu sorunları DP-UG Başkanı Serdar Denktaş'a iletmek için muhtıra vermek amacı ile imza toplandığı ancak sonradan bu konunun istifa olarak açıklandığını kaydetti.

Gündüz, "ben insanlara istifa mı ettiniz diye sorduğumda, istifa etmedik cevabını alıyorum. Üye olan biri, 'ben bu gerekçeden dolayı istifa ediyorum' demesi gerekir. Ancak böyle bir durum yok. İnsanlar Başkan'ın bölgeye gelmesini istiyor. 20 gün önce Başkan Bel-Sen'e geldi. Tüm bölgenin sorunlarını dinledi. Gayretköy'e de geldi. Ayrıca sürekli Başkan'ın gelmesi mi gerekiyor? Biz de buradayız" ifadelerini kullandı.

Basına yansıyan bu olayın, istifa olarak değil de muhtıra olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Gündüz, hükümetin geçiş noktasında olduğunu kaydederek, "belli başlı konularda ihmal yapılmıştır ama bunlar düzelecektir. Devlet'e girişin yasal yoldan olmasını istiyoruz ve bunu yaparken tabii ki eleştirileceğiz. Bir sistem yaratmak istiyorsak, bir yerden başlamak zorundayız" ifadelerini kullandı.

"PARTİYLE SIKINTIN VARSA DEŞİFRE EDİLMEZ"

DP-UG Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz konu ile ilgili, partiyle ilgili insanların sıkıntısı varsa, bunu gelip yetkililerle konuşması gerektiğine de işaret ederek, istifa etmek isteyen olursa da gelip kendi istifanı verebileceğini ve isteyenlerin de bu istifayı takip edebileceğine işaret etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.