GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Özçınar: "Seçim zamanı değil, her zaman Güzelyurt esnafının ve halkının yanındayım"

Özçınar: "Seçim zamanı değil, her zaman Güzelyurt esnafının ve halkının yanındayım"

Ulusal Birlik Partisi Güzelyurt Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mahmut Özçınar, Milletvekilleri, Belediye Meclis üyeleri ve kalabalık bir partili grup geçtiğimiz gün bölgede devlet daireleri ve kurumlarından sonra bugün de açık pazarı gezip esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluştu.

Yayın Tarihi: 07/06/14 14:49
okuma süresi: 2 dak.
Özçınar: "Seçim zamanı değil, her zaman Güzelyurt esnafının ve halkının yanındayım"
A- A A+

Seçim gezileri çerçevesinde bu ziyaretleri yapan Mahmut Özçınar, "seçim olmasa da yine biz bu ziyaretleri yapıyor, esnafımızın ve halkımızın dertlerini dinliyor imkanlar ölçüsünde çareler üretmeye çalışıyoruz. Şimdi seçim çalışmaları çerçevesinde yaptığımız gibi görünen bu ziyaretler benim Belediye Başkanı olarak günlük hayatımınım bir parçası olarak yaptığım ziyaretlerdir" diyerek sadece seçim zamanı değil, her zaman Güzelyurt esnafının ve halkının yanında olduğunu belirtti.

Gördüğü ilgi karşısında büyük bir memnuiyet duyduğunu ifade eden Mahmut Özçınar, "Halka hizmet ettiğiniz zaman, yaşadıkları kenti yaşayan ve yaşanabilecek bir kent haline getirdikten sonra, halk size güvenir, halk sizi takdir eder ve halk sizi yeniden hizmet için göreve getirir. Ben bunu yaşadım, yaşıyorum ve 29 Haziran'da yeniden halkımla birlikte yaşayacağım" şeklinde konuştu.

Güzelyurt Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mahmut Özçınar'a ziyaretlerinde, UBP Güzelyurt Milletvekili ve İlçe Başkanı Kemal Dürüst, Milletvekili Ali Pilli, ile 14 meclis üyesi adayı eşlik etti.

Açık Pazar esnafı ile alışveriş yapmaya gelen vatandaşlar, Özçınar'ı ve meclis üyesi adaylarını yoğun bir sevgiyle karşılayarak, Özçınar'ın bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı memnuniyetlerini ilettiler.

UBP Güzelyurt Belediye Meclisi Üyesi adayları Fikret Altay, Faruk Tekin, Mustafa Momin, Nil Mükellef, Berkal Cümbezli, Doğa Zeki, Mehmetali Önderol, Atiye Beykan, Abdullah Sadık, Esme Güneş, Osman Kasaboğlu, Hasan Camcıoğlu, Erdal Kalkan, Cihan Kombos ise eksiksiz olarak katıldıkları ziyaretler Samimi bir ortamda gerçekleşirken, esnaf ve halktan büyük ilgi gördü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.