GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Osman Bican, ODTÜ Kalkanlı kampüsünü ziyaret etti

Osman Bican, ODTÜ Kalkanlı kampüsünü ziyaret etti

CTP Güzelyurt Belediye Başkan adayı Osman Bican, Kalkanlı ODTÜ Kampüsünü ziyaret ederek Rektör Prof. Turgut Tümer ile görüştü. CTP Güzelyurt milletvekili Armağan Candan ve CTP Güzelyurt Belediye Meclis Üyesi adaylarının da katıldığı ziyarette CTP'nin eğitime verdiği önem üzerinde duruldu.

Yayın Tarihi: 27/06/14 16:12
okuma süresi: 2 dak.
Osman Bican, ODTÜ Kalkanlı kampüsünü ziyaret etti
A- A A+

Yapılan konuşmalarda ODTÜ Kampüsünün Güzelyurt için çok önemli bir eğitim kurumu olduğu, bölgemize eğitim, sosyal, kültürel ve ekonomik olarak büyük katkıları olduğu vurgulandı ve Güzelyurt Belediyesi ile ODTÜ yönetiminin her zaman tam bir işbirliği içerisinde olması gerektiği vurgulandı.

ODTÜ'yü çöp kokusu ve dumandan bir an önce kurtarmak gerektiği, okul ile Güzelyurt arasında sürekli ve güvenli bir trafik akışı organize etmek gerektiği ve Güzelyurt şehir merkezine kredi ve yurtlar kurumuna ait bir yurt binası açmanın faydaları üzerinde duruldu.

ODTÜ Rektörü Turgut Tümer ise yaptığı konuşmada Osman Bican ve heyetinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye ile her zaman sıkı bir işbirliği halinde çalışmak arzusunda olduğunu vurguladı ve üniversitemiz her zaman halkımızın kullanımına açıktır diyerek Osman Bican ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarına başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.