GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Gaziler Derneği'nden Özçınar'a tebrik ziyareti

Gaziler Derneği'nden Özçınar'a tebrik ziyareti

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Gaziler Derneği Güzelyurt Şubesi dün Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ı ziyaret ederek, yeniden başkan seçilmesinden dolayı tebrik ettiler.

Yayın Tarihi: 10/07/14 12:24
okuma süresi: 2 dak.
Gaziler Derneği'nden Özçınar'a tebrik ziyareti
A- A A+

Ziyarette KTBK Gaziler Derneği Genel Başkanı Hacı Işık, Güzelyurt Şube Başkanı Kenan Yaman ve MYK üyeleri yer aldı.

Gaziler Derneği Genel Başkanı Hacı Işık yaptığı konuşmada Güzelyurt kentinin Mahmut Özçınar ile özdeşleştiğine dikkat çekerek, Özçınar'ın güzel projelere imza attığını anımsattı.

Özçınar'ın Gaziler Derneğine her zaman duyarlı davrandığını belirten Işık, Özçınar'ın kent için çalıştığını söyledi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar yeniden belediye başkanı seçilmesinden sonra kendisine ilk tebrik ziyaretini Gaziler Derneğinin yaptığına dikkat çekerek, duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Misyonunun bu kentte yaşayan insanların yaşam kalitesini yükseltmek olarak açıklayan Özçınar, bölgedeki belirsizliği ortadan kaldırmak için yapılacak çalışmalarla bölgenin hak ettiği değeri bulacağını söyledi. Özçınar halkın hizmetkârı olacaklarını belirterek, yeni dönemdeki hedeflerini dernek üyeleriyle paylaştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.