GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Fikri Karayel, 37. Güzelyurt Portakal Festivali'nde

Fikri Karayel, 37. Güzelyurt Portakal Festivali'nde

37. Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında organize edilen "İndirimli Alışveriş Günleri'nin ikincisi dün gerçekleşti. Gecede çocukların dans gösterileri, Yetenek Sizsiniz Yarışmasının finalistlerinden İrem ve Cash'in gösterisi ilgi odağı oldu. Gecenin finalini Yerli sanatçılarından Fikri Karayel yaptı.

Yayın Tarihi: 17/07/14 16:05
okuma süresi: 2 dak.
Fikri Karayel, 37. Güzelyurt Portakal Festivali'nde
A- A A+

İndirimli Alışveriş Günü dün gün boyunca Kent merkezinde gerçekleşti. Etkinlik nedeniyle 18:00-24:00 saatleri arasında Ecevit Caddesi ve caddeye çıkan tali yollar kapatılarak, vatandaşın rahat alışveriş yapması sağlandı.

Etkinlik kapsamında vatandaşlar alışveriş yaparken çocuklarda ücretsiz oyun stantlarından yararlandı. Çizgi film kahramanları, portakal maskotu ve palyaçolar çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Güzelyurt Belediyesi İndirim Gününde alışveriş yapıp fişini getiren vatandaşlara 20 Temmuz 2014 Pazar günü çekilişi yapılacak ev piyangosunun biletleri verildi.

İREM VE CASH İLGİ ODAĞI OLDU

Kapalı Çarşı meydanında Yetenek Sizsiniz Yarışmasının finalistlerinden İrem ve Cash'in gösterisi ilgi büyük küçük herkesin ilgi odağı oldu. Halkın ve özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği gösteride Cash marifetlerini sergiledi. İrem'in verdiği komutlarla ip atlayan basket atan, box oynayan ve havada top kapan Cash bol bol alkış aldı.

İrem ve Cash 19 Temmuz Cumartesi akşamı Amfi Tiyatro'da saat 22.00'da yeniden gösteri yapacak.

FİKRİ KARAYEL GENÇLERİ COŞTURDU

Etkinlik kapsamında Güzelyurt'lu genç sanatçı Fikri Karayel Kapalı Çarşı'da bir konser verdi. Şarkılarıyla gençleri coşturan sanatçı muhteşem bir performans sergiledi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar Fikri Karayel'e, Güzelyurt Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği Başkanı Ulus Ese ve gecenin sponsoru Tamer ve Taner Özdaş'a teşekkür plaketi ile portakal sepeti takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.