GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Festival yerli sanatçıları ağırladı

Festival yerli sanatçıları ağırladı

37. Güzelyurt Portakal Festivali etkinlikleri kapsamında yerli sanatçılar ağırlandı. Festival Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen organizayonda sırasıyla SOS, Fahriye Özay ve Soyhan Bilgeer sahne aldı. Gecede SOS sevilen parçaları seslendiriken, Fahriye Özay söz ve bestelerini kendisinin yaptığı şarkılara yer verdi.

Yayın Tarihi: 20/07/14 15:10
okuma süresi: 2 dak.
Festival yerli sanatçıları ağırladı
A- A A+

O Ses Türkiye yarışmasında adından söz ettiren Soyhan Bilgeer de güçlü yorumuyla izleyenlere minik bir konser verdi. "Kadınım" adlı parçayı da seslendiren Bilgeer izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Gecenin sonunda SOS, Fahriye Özay ve Soyhan Bilgeer üçlü düet yaptı. Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, SOS, Fahriye Özay ve Soyhan Bilgeer'e geceye katıldıkları için teşekkür ederek plaket verdi.

Özçınar ayrıca Festival sponsorlarından Yeşilyayla ve Dilekler şirketlerine teşekkür plaketi takdim etti.

İREM VE CASH YİNE BÜYÜLEDİ

Yetenek Sizsiniz finalistlerinden İrem ve Cash dün akşam konser sonrasında ikinci kez Festivalde gösteri yaptı. Geçtiğimiz günlerde İndirimli Alışveriş Günlerinde izleyenlerin beğenisini toplayan ikili yeniden sahne alarak marifetlerini sergilediler.

Büyük küçük herkesin beğenisini toplayan İrem ve akıllı köpek Cash Gösteri Merkezi'nde yine muhteşem bir gösteri sundu. Verilen komutları yerine getiren Cash bol bol alkış aldı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar İrem ve Cash'e festivale katılarak renk kattıkları için teşekkür etti ve bir anı plaketi takdim etti.

İrem Güzelyurt Portakal Festivali'ne katılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek kendilerine gösterilen misafirperverliğe teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.