GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

FODER, Özçınar'ı ziyaret etti

FODER, Özçınar'ı ziyaret etti

Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği bugün saat 10.00'da Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ı ziyaret ederek, Derneğin Güzelyurt'la ilgili yapmayı düşündüğü projeyi paylaştı.

Yayın Tarihi: 14/08/14 16:24
okuma süresi: 2 dak.
FODER, Özçınar'ı ziyaret etti
A- A A+

FODER Başkanı Mehmet Gökyiğit, ziyarette yaptığı konuşmada öncelikle Güzelyurt Belediye Başkanlığına yeniden seçilmesinden dolayı Özçınar'ı tebrik etti. Derneğin çalışmalarıyla ilgili Özçınar'ı bilgilendiren Gökyiğit, fotoğraf alanında katkı koyan, çalışan, üreten, faal ve birçok projeye imza atan bir dernek olduklarına dikkat çekti. Gökyiğit, Derneğin Güzelyurt ve civar köylerindeki tarih, insan yapısı, doğası, kültürel yapısını içeren bir çalışma yapmak istediklerini anlattı.

Gökyiğit, Dernek üyelerinin Eylül ayında başlanması planlanan çalışma kapsamında Güzelyurt ile ilgili oluşturulacak fotoğraflardan oluşan bir sergi açmayı hedeflediklerini de söyledi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da FODER'İN Güzelyurt bölgesinde yapacağı çalışmadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu çalışmanın bölgenin tanıtılması anlamında büyük katkı koyacağını söyledi. Güzelyurt Belediyesi'nin kültür sanat alanında yaptığı çalışmaları ve proje aşamasında olan Sergi Salonu hakkında Dernek yöneticilerine bilgi veren Özçınar, yapılması planlanan çalışma hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Özçınar ziyarette "Kuzey Kıbrıs'ta Osmanlı İzleri" ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği'nin "Şehir ve İnsan" adlı kitaplarını hediye etti.

FODER'de Özçınar'a eski Lefkoşa'nın çekilmiş bir fotoğrafını takdim etti.

Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü Özçınar'ı Ziyaret Etti

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar bugün programı kapsamında saat 11.00'da Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübünü kabul etti. Yeni yönetim olarak Özçınar'a nezaket ziyaretinde bulunan Peran Besim başkanlığındaki Yeşilada Lions Kulübü çalışmalarını Özçınar'a aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.