GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

CTP yeni tüzüğü Güzelyurt'ta tartıştı

CTP yeni tüzüğü Güzelyurt'ta tartıştı

CTP Güzelyurt İlçesi dün akşam gerçekleştirdiği toplantıda CTP Tüzük Taslağını yaklaşık üç saat süren toplantıda değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 19/08/14 11:29
okuma süresi: 1 dak.
CTP yeni tüzüğü Güzelyurt'ta tartıştı
A- A A+

CTP Güzelyurt İlçe binasında gerçekleşen toplantıya yoğun katılım gösteren partililer yanında CTP MYK Üyeleri Şenay Ekingen, Emel Kişi, Bilen Sayılı ve PM üyesi Aybike Yektaoğlu da katıldı.

CTP İlçe Başkanı Doğan Şahali toplantı açılışında yaptığı konuşmada değişen ülke ve dünya koşullarında siyasi partilerin tüzüklerinin de zaman zaman bazı değişikliklere uğraması gerektiğini, CTP'nin yeni bir tüzükle yoluna devam edeceğini söyledi. CTP'nin amaç, ilke ve prensiplerinden sapmadan gerekli tüzük tadilatını kısa sürede tamamlaması gerektiğini söyleyen Şahali, CTP'nin içine kapanamayacağını, yapacak çok işi olduğunu belirtti ve katılımcılara çalışmalarında başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.