GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Özçınar: "Erdoğan'ın açıklamaları umut veriyor"

Özçınar: "Erdoğan'ın açıklamaları umut veriyor"

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Güzelyurt'un göç etmeyeceği yönünde halka güven verici açıklamalarının Güzelyurt halkına umut olduğuna dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 26/08/14 13:51
okuma süresi: 2 dak.
Özçınar: "Erdoğan'ın açıklamaları umut veriyor"
A- A A+

Sağlıklı ve Onurlu Yaşam Derneği Başkanı Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ı ziyaret ederek, Güzelyurt'un sorunlarının çözülmesi için Özçınar'a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Özçınar kabulde yaptığı açıklamada yeni dönemdeki hedeflerini anlatarak, Güzelyurt sahil projesi ile birlikte Güzelyurt'ta bir vakıf üniversitesi kurulması için çalışmaların devam ettiğini anımsattı. Projenin tamamlanması sonrası bunun halkla paylaşılacağını söyleyen Özçınar, Güzelyurt kent merkezinde yapılacak üçüncü üniversitenin Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis'in rahatsız olduğuna işaret etti. Özçınar kent kalitesini yükseltmek için "biz yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

TC Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dünya Barış Günü olan 1 Eylül'de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yapacağı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Özçınar, Erdoğan'ın bugüne kadar Güzelyurt ile ilgili yaptığı net açıklamaların bölge halkına umut verdiğini söyledi.

Sağlıklı-Onurlu Yaşam Derneği ile Güzelyurt'un gelişmesi için birlikte çalışmalara yaparak her zaman fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Özçınar Derneğin fikirlerinin Güzelyurt için önemli olduğunu vurguladı.

Sağlıklı-Onurlu Yaşam Derneği Başkanı Cemal Kılıç da Güzelyurt için yapılacak her yeni projenin Rum tarafının iştahını kabarttığını belirterek, Güzelyurt'un gelişmesi için Özçınar'a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.