GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

30 Ağustos Zafer Bayramı Güzelyurt'da kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Güzelyurt'da kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. Yıldönümü Güzelyurt'ta Atatürk Anıtı ve Müze önünde yapılan törenlerle kutlandı.

Yayın Tarihi: 30/08/14 19:30
okuma süresi: 2 dak.
30 Ağustos Zafer Bayramı Güzelyurt'da kutlandı
A- A A+

Törene, GüzelyurtKaymakamıDoğanbağkur, askeri protokol, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, milletvekilleri, OrtaDoğuTeknikÜniversitesi, siyasipartitemsilcileri, kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile okullar katıldı

Güzelyurt Atatürk Anıtıönündedüzenlenentörensaat 18.00'da protokol sırasıyla çelenklerin konulmasıyla başladı.Töreni bir dakikalık saygı duruşu, İstiklalMarşının okunması ve bayrakların göndere çekilmesi izledi.

Güzelyurt'taki tören Müzeönünde,protokoltarafından tören birliklerinin denetlenmesiyle devam etti. Törende Garnizon Komutanlığı adına Teğmen Emre Yarkın, Kaymakamlı adına Güzelyurt Şehit Turgt Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ezdin Doğmaz, 30 Ağustos Zaferi'nin türk tarihindeki önemini belirten birer konuşma yaptılar.

ŞehitTurgutOrtaokulu öğrencilerinden EdanurKoçak "ZaferTürküsü" adlı şiiri okumasının ardından GÜSAD (GüzelyurtSanatDerneği) folklore ekibi halkdansları oyunlarını sergiledi.

Güzelyurt'taki tören resmi geçitle sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.