GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

CTP Kadın Örgütü'nden Sağlık Ocağı'na bağış

CTP Kadın Örgütü'nden Sağlık Ocağı'na bağış

Cumhuriyetçi Türk Partisi Kadın Örgütü Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt'ta bulunan Sağlık Ocağı'na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Güzelyurt bölge halkına sağlık hizmeti veren sağlık ocağının ihtiyaçlarından biri olan 2 adet çekyat bağışında bulunuldu.

Yayın Tarihi: 03/09/14 12:48
okuma süresi: 1 dak.
CTP Kadın Örgütü'nden Sağlık Ocağı'na bağış
A- A A+

CTP Kadın Örgütü Güzelyurt İlçe Başkanı Zühre Civa yaptığı konuşmada böylesi önemli bir sağlık ocağına yapılan katkıların insanlara sağlık hizmeti olarak geri döndüğünü, duyarlı olan herkesin yardım elini uzatmasının bir insanlık görevi olduğunu vurgulayarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yardımlarının devam edeceği sözünü verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık Ocağı sorumlusu Dr. Nazife Öner ise CTP Kadın Örgütü'ne teşekkür ederek onları her zaman aralarında görmek istediklerini söyledi. Dr. Fatma Ekenoğlu, Dr. Levent Öztürk, Dt. Fırat Gülseven ve tüm hastane personeli tarafından Kadın Örgütü'ne büyük ilgi gösterildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.