GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Belediye'ye ait levha çalındı

Belediye'ye ait levha çalındı

Güzelyurt Belediyesi'nin güneş enerjisi ile çalışan solar sistemli sinyalizasyon levhaları sürekli olarak çalınıyor. Daha öncede kimliği bilinmeyen kişi veya kişilerce çalınan levha olaylarına bir yenisi daha eklendi.

Yayın Tarihi: 03/09/14 16:12
okuma süresi: 1 dak.
Belediye'ye ait levha çalındı
A- A A+

Dr Salih Miroğlu Bulvarı üzerinde bulunan 2 solar sistemli levhalardan bir tanesi çalındı.

Ana ve tali yol çıkışlarında, okul önlerinde, şehir içi ve şehirler arası, sürücülerin uzaktan ikaz edilmesi için monte etmiş olduğu solar sistemli uyarı levhalarının kimliği bilinmeyen kişiler tarafından çalındı.

Son bir yıl içinde üç kez meydana gelen olayla ilgili bir açıklama yapan Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, trafikte işaret ve levhaların yol güvenliği açısından önemine değinerek, levhaların sürekli olarak çalınmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Geçtiğimiz yıl içerisinde Belediyenin güneş enerjisiyle çalışan sinyalizasyon levhalarının kent genelinde yenilendiğini ve yeni noktalara da monte edildiğini belirten Özçınar sürekli hale getirilen hırsızlık olaylarının yol güvenliğini olumsuz yönde etkilediğine dikkat çekti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.