GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Güzelyurt'taki okullar temizlendi

Güzelyurt'taki okullar temizlendi

Güzelyurt Belediyesi 2014-2015 öğretim yılına okulların sorunsuz bir şekilde açılmasına katkı yapmak amacıyla Belediye tarafından oluşturulan özel ekipler tarafından okullarda temizlik ve ilaçlama çalışmaları yoğun olarak devam ediyor.

Yayın Tarihi: 12/09/14 14:08
okuma süresi: 1 dak.
Güzelyurt'taki okullar temizlendi
A- A A+

Güzelyurt Belediyesi sınırları içerisinde bulunan ilk ve ortaöğretim kurumlarına yönelik temizlik ve ilaçlama tamamlanmak üzere.

Park Bahçe Birimi ile Sağlık Birimi ekipleri belediye sınırlarına bağlı tüm okullarda budama, ağaç bakımı, iç ve dış çevrelerinin temizlenmesi ve okulların dezenfekte çalışmalarını bir program dahilinde yürütüyor.

Güzelyurt Belediyesi temizlik birimi bu çerçevede Portakal Çiçekleri Anaokulu, Maarif Anaokulu, Akçay Anaokulu, Yayla Anaokulu, Kurtuluş İlkokulu, Barış İlkokulu, Zümrütköy İlkokulu, Serhatköy İlkokulu, Bostancı Fikri Karayel İlkokulu, Şehit Turgut Ortaokulu, Kurtuluş Lisesi ve Güzelyurt Maarif Koleji'nde bir program dahilinde bahçe bakımı, ağaçların budanması ve temizlik çalışması yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.