GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

UBP'den, hükümete "Güzelyurt ve Narenciyeye Sahip Çık" çağrısı

UBP'den, hükümete "Güzelyurt ve Narenciyeye Sahip Çık" çağrısı

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Güzelyurt İlçe Örgütü, hükümeti, Güzelyurt ve ülkenin en önemli ihraç ve ekonomik getiri ürünü olan narenciyeye sahip çıkmaya çağırdı.

Yayın Tarihi: 23/09/14 18:57
okuma süresi: 2 dak.
UBP'den, hükümete "Güzelyurt ve Narenciyeye Sahip Çık" çağrısı
A- A A+

UBP'den verilen bilgiye göre, UBP Güzelyurt İlçe Örgütü yetkilileri dün akşam yaptığı toplantıda, Güzelyurt ve narenciye ürünüyle ilgili sorunları tartıştı, çözüm önerileri üretti.

UBP Güzelyurt İlçe Başkanı ve Milletvekili Kemal Dürüst, toplantıyla ilgili açıklamasında, ilçenin, KKTC'nin "tarım merkezi"; narenciyenin de KKTC'nin "döviz kaynağı" olduğuna dikkat çekti.? ?Dürüst, hükümetin, Güzelyurt ve narenciye üreticilerini sorunlarla karşı karşıya bıraktığını savunarak, yapılan tüm uyarılara kulak tıkandığını ileri sürdü.

Hükümetin, Güzelyurt ve narenciyeye dikkatini yoğunlaştırması gerektiğini söyleyen Dürüst, hükümeti Güzelyurt ve narenciye konusunda sorumluluğa çağırdı.

UBP Güzelyurt İlçe Örgütü toplantısına Güzelyurt Milletvekilleri Kemal Dürüst'ün yanı sıra UBP Milletvekili Ali Pilli ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ile belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.