GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt'a yeni hastane yapılması için yer tahsisine karar verildi

Güzelyurt'a yeni hastane yapılması için yer tahsisine karar verildi

Bakanlar Kurulu, bugün yaptığı toplantıda rutin konularla ilgili kararlar yanında, yolcu taşımacılığını düzenleyen tüzükte bazı değişiklikler yapılması kararı aldı.

Yayın Tarihi: 25/09/14 07:29
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt'a yeni hastane yapılması için yer tahsisine karar verildi
A- A A+

Toplantıda ayrıca, Güzelyurt bölge halkına, daha iyi, kaliteli bir sağlık hizmeti götürecek yeni hastane yapılması için yer tahsisine karar verildi.

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada yolcu taşımacılığıyla ilgili tüzükte yapılan değişiklikler çerçevesindeki aranacak şartlar şöyle sıralandı:

"KKTC vatandaşı olmak veya yabancı ise çalışma izinli olup taşıma izinli araç sahibi veya sahipleri tarafından çıkartılmış çalışma iznine sahip olmak.

5 yıldan az olmamak üzere KKTC'de çalışma izinli olarak çalışmış ve en az 5 yıllık KKTC sürüş ehliyetine sahip olmak.

Başvuran kişinin affa uğramış olsa dahi, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtekarlık, irtikap, ırza geçme, hileli iflas, adam öldürme, herhangi bir uyuşturucu madde satma, kullanma veya taşıma gibi yüz kızartıcı bir suçtan veya trafikle ilgili herhangi bir suçtan dolayı üç aydan fazla mahkum olmamış olmak.

Son 5 yıl içerisinde alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine el konulmamış olmak.

Yabancı uyruklu olması halinde ise, vatandaşı olduğu ülkenin yetkili makamı tarafından düzenlenmiş karakter belgesi ibraz etmek."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.