GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Özçınar TDBB toplantısına katıldı

Özçınar TDBB toplantısına katıldı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Yönetim Kurulu Toplantısı 24 Eylül 2014 Çarşamba günü Birliğin İstanbul'daki merkezinde yapıldı.

Yayın Tarihi: 01/10/14 13:29
okuma süresi: 2 dak.
Özçınar TDBB toplantısına katıldı
A- A A+

TDBB Başkanı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkanlığındaki toplantıya, TDBB Eş Başkanları Azerbaycan Belediye Başkanı Mehdi Selimzade ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ile Birliğe üye belediye başkanları katıldı.

Toplantıda, geçen Yönetim Kurulu toplantısından bu güne gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirilirken önümüzdeki aylarda gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar ele alındı.

Bu çerçevede Bolu Belediyesi'nin düzenlediği 2. Uluslararası Köroğlu Festivali, doğumunun 100. yılında Rahmankul Han anma programı, 2015 yılının Çanakkale savaşının 100.yıldönümü olması münasebetiyle yapılabilecek programlar, yurtiçi ve yurt dışı üye belediyeler arasında tecrübe değişim programlarının başlatılması, üye belediyelerin eğitim taleplerinin karşılanması ile yapılacak ulusal ve uluslar arası toplantılar gibi birçok konu görüşüldü.

Yeni Üyelerle Birliğin Gücü Artıyor

Birliğe üyelik başvurusunda bulunan, İnegöl (Bursa) Belediyesi, Körfez (Kocaeli) Belediyesi, İskenderun (Hatay) Belediyesi, Bulgaristan Glavinitsa Belediyesi, Makedonya Tetovo (Kalkandelen) Belediyesi, Karadağ Rozaje Belediyesi, Kazakistan Aktau Belediyesi, Moldova Gagauz Özerk Bölgesi Kongaz Belediyesi ve Bosna Hersek Doboj İstok (Tuzla) Belediyesi'nin üyelik talepleri kabul edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.