GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Güzelyurt Belediye Başkanı Özçınar Brüksel'e gidiyor

Güzelyurt Belediye Başkanı Özçınar Brüksel'e gidiyor

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Brüksel'de yarın yapılacak "Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi"nde komite toplantılarına katılacak.Özçınar, bu amaçla bugün Brüksel'e gidiyor.

Yayın Tarihi: 16/11/14 12:55
okuma süresi: 1 dak.
Güzelyurt Belediye Başkanı Özçınar Brüksel'e gidiyor
A- A A+

Güzelyurt Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Özçınar, 2012 yılında alınan kongre kararlarına göre Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği'nin de komitelere katılma hakkı olduğunu anımsatarak, Belediyeler Birliği'ni temsilen yarın gerçekleşecek Kongreye katılacağını belirtti.

Özçınar'ın, bir gün sürecek kongrede, "İdari Komite" ve "Birleşik toplantı" olmak üzere iki ayrı toplantıya katılacağı; gündem maddeleri arasında, "yerel düzeyde hukukun ve insan haklarının üstünlüğünü koruma, Avrupa'da bölgeselleşme ve yerelleşme eğilimleri ve yerel yönetişim yeni biçimlerinin" bulunduğu kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.