GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt Belediyesi emekli öğretmenleri unutmadı

Güzelyurt Belediyesi emekli öğretmenleri unutmadı

Güzelyurt Belediyesi Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği organizasyonlar çerçevesinde Güzelyurt'ta uzun yıllar görev yapıp emekli olan öğretmenlere kokteyil düzenledi.

Yayın Tarihi: 24/11/14 16:03
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt Belediyesi emekli öğretmenleri unutmadı
A- A A+

Güzelyurt Gençlik Merkezi'nde saat 14.00'da başlayan kokteyilde emekli öğretmenler meslektaşlarıyla bir araya geldi.

Kokteyile Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Güzelyurt Belediye Müdürü Süleyman Aldağ, meclis üyeleri ve emekli öğretmenler katıldı.

Özçınar yaptığı kısa konuşmada bugün sevgi ve saygı duyduğu öğretmenlerinin karşısında konuşmakta zorlandığını belirterek, öğretmenlerin halka, gençliğe ve çocuklara yön veren değerli kişiler olduğunu vurguladı.

Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Özçınar, sosyal belediyecilik anlamında Güzelyurt Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonlar kapsamında emekli öğretmenlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tuncay Aybars, Aytekin Arıbuka, Hasret Kolcu ve Fatoş Akça'dan oluşan grubun müzikleri eşliğinde sohbet eden emekli öğretmenler, eski günleri yad etti. Güzelyurt Belediyesi öğretmenlere günün anısına rozet, çiçek ve birer hediye takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.