GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Tiyatro Günleri devam ediyor

Tiyatro Günleri devam ediyor

Güzelyurt Belediyesi XI. Tiyatro Günleri kapsamında Mağusa Sanat Tiyatrosu "Tahtalıköy'e Rammi 2" adlı fantastik komedi oyununu dün akşam Güzelyurt AKM'de sahneledi.

Yayın Tarihi: 04/12/14 12:24
okuma süresi: 1 dak.
Tiyatro Günleri devam ediyor
A- A A+

Oyuna DP Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Güzelyurt Kaymakamı Doğan Bağkur, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Belediye Müdürü Süleyman Aldağ, Belediye Meclis Üyeleri ve tiyatroseverler izledi.

Alper Susuzlu'nun yazıp, İlke Susuzlu'nun yönettiği oyunda herkes hatalarıyla yüzleşiyor. Ölümün herkesin kapısında olduğu hatırlatılan oyunda yaşamdan zevk alarak ve kimseyi ezmeyerek bir hayat sürülmesi gerektiği mesajı veriliyor. İzleyenlere keyifli dakikalar yaşatan oyunda Tulin Susuzlu, İlke Susuzlu, Tutku Kahveci, Refet Şeker, Dilara Ersoy ve Alper Susuzlu rol alıyor.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar oyunun yazarı Alper Susuzlu'ya plaket takdim etti.

  1. Tiyatro Günleri kapsamında 8 Aralık 2014 Pazartesi günü Beyarmudu Belediyesi Güney Mesarya Halk Tiyatrosu'nun "Nor ve Betmez" adlı oyunu Güzelyurt AKM'de saat 20.00'da ücretsiz sahnelenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.