GÜZELYURT
okuma süresi: 4 dak.

CTP Gençlik Güzelyurt Örgütü'nün yeni Başkanı Kazım Kurşunoğlu oldu

CTP Gençlik Güzelyurt Örgütü'nün yeni Başkanı Kazım Kurşunoğlu oldu

CTP Gençlik Örgütü Güzelyurt İlçesi 16. Olağan Kongresi büyük bir katılımla gerçekleşti. Yapılan seçimlerde Gençlik Örgütü Güzelyurt İlçesi Başkanlığına Kazım Kurşunoğlu getirildi.

Yayın Tarihi: 15/12/14 14:16
okuma süresi: 4 dak.
CTP Gençlik Güzelyurt Örgütü'nün yeni Başkanı Kazım Kurşunoğlu oldu
A- A A+

Gecede, CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı ve Meclis Başkanı Sibel Siber ile Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da onur konuğu olarak yer aldı. Güzelyurt İlçe binasında gerçekleşen kongrenin başkanlık divanı Çağlar Gülamkadir, Başak Ekenoğlu ve Osman Kısaoğlu'ndan oluştu. Açılışın ardından sırası ile Gençlik Örgütü Güzelyurt İlçe Başkanı Kemal Öneren, Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali, Gençlik Örgütü Genel Başkanı Ongun Talat, CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı ve Meclis Başkanı Sibel Siber ile Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu konuşma yaptılar. Yapılan konuşmalarda gençlerin partiyi daha ileriye taşıma konusunda bir bayrak yarışı için yarıştığı ve ülkemizin en örgütlü gençlik hareketi olduğu vurgulandı. CTP'nin hükümette olmasının partililer üzerinde daha büyük sorumluluk getirdiği ifade edilerek önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı olmak için daha çok çalışılması gerekeceği üzerinde duruldu.

SİBEL SİBER: ÜLKEMİZE HİZMET İÇİN BÜYÜK HEYECAN DUYUYORUM

Gençlere seslenen CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı ve Meclis Başkanı Sibel Siber takım ruhuna, toplum barışına ve demokrasiye inanmış bir halkın Cumhurbaşkanı olmak için yola çıktığını ve bu hedefine mutlaka ulaşacağını söyledi. Ülkemizde yaşanan her şeyin bütün dünyaya yayıldığını, dolayısı ile uluslararası camiada olumlu bir algı yaratmamız gerektiğini ifade eden Siber, Eroğlu'nun beş yıllık görev süresinde olumsuz bir resim çizmekten öteye gidemediğini vurguladı. Dünya bizi anladığı oranda haklarımızı alacağımızı söyleyen Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, ülkemize hizmet için büyük heyecan duyduğunu ifade etti. "Bizden Bize değil Bizden Dünyaya Politikası" izlememiz gerektiğini söyleyen Siber, herkesi yoğun şekilde çalışmaya davet etti ve gençlerin birlik ve dayanışma içerisinde olduğunu görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

YORGANCIOĞLU: SIKINTILARI HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Gecede konuşma yapan Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, "Bu ülkede demokrasiyi yerleştirip geliştirmek, yaşam standardını yükseltmek ve uluslararası hukuk içine girmek gibi bir görev ve sorumluluğumuz vardır" dedi. Ülkede yaşanan sıkıntıları hep birlikte aşacağımıza inandığını ifade eden Yorgancıoğlu, "Hedefimiz kendi kendine yeten bir noktaya ulaşmaktır" dedi. Gençlerin heyecanının kendisini de heyecanlandırdığını söyleyen Genel Başkan Yorgancıoğlu, "Sibel Siber'i cumhurbaşkanı yapmaktan başka çaremiz yoktur" dedi. Konuşmaların ardından Ayşen Bican, CTP Güzelyurt İlçesi Gençlik Örgütünün faaliyet raporunu sundu.

YENİ BAŞKAN KAZIM KURŞUNOĞLU

Yapılan seçimlerde Gençlik Örgütü Güzelyurt İlçesi Başkanlığına Kazım Kurşunoğlu getirildi. Kazım Kurşunoğlu genel kurula yaptığı konuşmada bu bayrak yarışında aldığı görevi arkadaşları ile en iyi şekilde yürütmeye çalışacağını, örgütlü çalışmaya daha çok önem vereceğini, gençlerin sorunlarına daha çok eğileceğini, ülke gençliğinin yurdumuza sahip çıkması için, çözüm, barış ve demokrasi için var gücü ile çalışacağını ifade etti. Yeni Yönetim Kuruluna ise Ahmet Kavaz, Fehmi Kurtboğan, Ayşen Bican, Yılmaz Kavaz, Çağla Oytaç, Suzan Kısaoğlu, Utku Acısu ve Çilem İzdağ seçildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.