GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Çocuklar "Lokomopüf" oyunuyla coştu

Çocuklar "Lokomopüf" oyunuyla coştu

Güzelyurt Belediyesi XI. Tiyatro Günleri kapsamında Mersin Büyükşehir Belediye Şehir Tiyatroları "Lokomopüf" adlı çocuk oyununu Güzelyurt AKM'de sahneledi.

Yayın Tarihi: 16/12/14 12:45
okuma süresi: 2 dak.
Çocuklar "Lokomopüf" oyunuyla coştu
A- A A+

Oyun 15 ve 16 Aralık tarihlerinde 09.00 ve 11.00 olmak üzere dört seans sahnelenen oyunu Güzelyurt'taki kreş, anaokul ve ilköğretim kurumları izledi.

Bugün saat 09.00'da gerçekleşen seansda Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Belediye Müdürü Süleyman Aldağ da yer aldı.

Oyun öncesi çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatan Şehir Tiyatrosu miniklerden bol bol alkış aldı.

Volker Ludwig'in yazdığı "Lokomopüf" oyunu kötü kalpli sahibi tarafından parçalara ayrılan ve sürücüsü işten atılan daha sonra parçaları bulunup birleştirilerek yeniden kullanılabilir hale getirilen bir lokomotifin hikayesi anlatılıyor.

Özçınar oyun öncesi Mersin Büyükşehir Belediye Şehir Tiyatrosu Kültür Sanat danışmanı Kudret Ünal'a teşekkür ederek anı plaketi takdim etti.

Tiyatro Günleri'nin Finalini Belediye Tiyatrosu Yapacak

XI. Tiyatro Günleri Güzelyurt Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun "Adını Siz Koyun" adlı oyunuyla sona erecek Oyun 19 Aralık Cuma günü Güzelyurt AKM'de saat 20.00'da sahnelenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.