GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Akıncı vizyonunun ayrıntılarını 14 Ocak'ta paylaşacak

Akıncı vizyonunun ayrıntılarını 14 Ocak'ta paylaşacak

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı, Cumhurbaşkanlığıyla ilgili vizyonunun ayrıntılarını 14 Ocak'ta açıklayacağını belirtti.

Yayın Tarihi: 28/12/14 16:22
okuma süresi: 2 dak.
Akıncı vizyonunun ayrıntılarını 14 Ocak'ta paylaşacak
A- A A+

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı'nın Basın Bürosu tarafından verilen bilgiye göre Mustafa Akıncı'nın Güzelyurt Çalışma Ofisi de dün hizmete girdi.

Açılışta yaptığı konuşmada Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Akıncı, halka vaat ettiği dört temel ilke çerçevesinde gelecek kuşakların belirsizlikten kurtulması için çözüm odaklı siyaset izleyeceğı belirtti.

Seçilmesi halinde Türkiye ile saygın ve kişilikli bir ilişki için çalışacağını kaydeden, bağımsız ve tarafsız bir Cumhurbaşkanı olacağını, toplumsal konulara duyarlılık göstereceğini ifade eden Akıncı, 14 Ocak Çarşamba akşamı saat 19.30'da Lefkoşa'da Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Salonu'nda vizyonunu daha ayrıntılı olarak kamuoyuyla paylaşacağını kaydetti.

DEĞİŞİM TEMALI SEMİNER

Öte yandan, Mustafa Akıncı Çalışma Ofisi Gençlik Grubu tarafından, 27 Aralık Cumartesi günü Lefkoşa'da Kıbrıs Türk Ticaret Odası Konferans Salonu'nda, "Değişim Fikirlerle Gelecek" temalı seminer düzenlendi.

Seminere, dünyanın pek çok ülkesinde konferanslar veren kişisel gelişim uzmanı Yogesh Shardak da konuşma yaptı.

Seminerde yaptığı konuşmada Akıncı, zihinlerdeki engelleri aşmanın önemine işaret ederek, "Kıbrıs'taki duvar da elbet bir gün kaldırılacak, ama ona giden süreçte öncelikli olan beyinlerimizdeki duvarları kaldırmaktır" dedi.

"Bireysel olarak zihinsel engelleri aşmayı başarmanın yanı sıra, toplumsal anlamda da bunu başarmanın yollarını bulmamız lazım" diyen Akıncı, bunu başarmak için bugüne kadarki düşünce kalıplarının dışına çıkabilmek gerektiğini belirtti.

Etkinliklerde, 67'nci yaşını doldurması vesilesiyle Mustafa Akıncı için pasta da kesildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.