GÜZELYURT
okuma süresi: 3 dak.

KKTC Ülkü Ocakları tarafından "Güzelyurt Ülkü Ocakları" binasının açılışı yapıldı

KKTC Ülkü Ocakları tarafından "Güzelyurt Ülkü Ocakları" binasının açılışı yapıldı

KKTC Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından "Güzelyurt Ülkü Ocakları" Binası açılışı dualarla yapıldı .

Yayın Tarihi: 28/12/14 18:48
okuma süresi: 3 dak.
KKTC Ülkü Ocakları tarafından "Güzelyurt Ülkü Ocakları" binasının açılışı yapıldı
A- A A+

Açılışa Değerli Milletvekilimiz Sn. Zorlu Töre , pek çok sayıda ülkücü işadamı , STK temsilcileri ve yönetimi katılırken bölge halkı ve Kıbrıs'ın dört bir yanında bizlerle bu davanın gönüldaşlığını yapan öğrenci kardeşlerimiz de yoğun destek ve ilgi gösterdi . Ayrıca KKTC Cumhurbaşkanımız Sn. Dr. Derviş Eroğlu programımıza katılamadığından bir tebrik mesajı ileterek yeni ocak binamızı tebrik ederek desteklerini ilettiler .

Törende konuşan KKTC Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sn. Adem Yurdagül Göreve geldikleri günden bu yana , Lefkoşa,Girne,Gazimağusa, bölgelerinde yenilenen Ülkü Ocakları binalarımız ile değerli ülküdaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına kendimizi baştan aşağı revize ederek aşkla,heyecanla bu kutlu yolda yürümeye devam ettiklerini belirterek, yıllardır adanın gözbebeği olmuş, yiğidiyle, mert insanıyla adaya nam salmış, vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını vermeye hazır Güzelyurt halkıyla, Ülkü Ocaklarını birleştirme arzusu ve heyecanı ile durmadan çalışarak asıl amacımız olan Güzelyurt halkına "Ülkü Ocakları" nı tanıtarak birlikte güzel çalışmalara imza atacağımızı ve gerekirse ev ev , kapı kapı gezerek 7'sinden 70'ine bu kutlu davayı anlatarak her kesime ulaşıp Güzelyurt Halkı'nın takdirini kazanmayı bizler için birer borç olacağını söyledi.

Güzelyurt Ülkü Ocakları Başkanımız Sn. Hüseyin ARI ve değerli yönetimi bizlerle birlikte durmadan ve yılmadan mücadele edip bu kutlu davayı halkımız ve tüm gönüldaşlarımızla buluşturacağını yineleyerek , son olarak Türk İnsanının,mütevaziliğini,dik duruşunu ve yardımseverliğini yaşayan, yaşatan ve de taşıyan Güzelyurt Halkı, Ülkü Ocakları ile birlikte her zaman en iyisine en güzeline sahip olacaktır diyerek çok değerli Güzelyurt Halkı'na , çok değerli misafirlerimize ve Ülküdaşlarımıza Teşekkür ederek yeni Ülkü Ocakları Binamızın hayırlara vesile olmasını diledi .

Yeni açılan Güzelyurt Ülkü Ocakları binamız kutlu davamıza ve Yüce Türk Milleti'ne armağan olsun. Güzelyurt Ülkü Ocakları Başkanımız Sn. Hüseyin Arı'ya görevinde muvaffakiyetler diliyoruz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.