GÜZELYURT
okuma süresi: 3 dak.

Siber: "Temiz bir sayfa açmanın zamanı geldi!"

Siber: "Temiz bir sayfa açmanın zamanı geldi!"

CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber dün Güzelyurt'taki açık pazarı ziyaret etti:

Yayın Tarihi: 05/01/15 14:53
okuma süresi: 3 dak.
Siber: "Temiz bir sayfa açmanın zamanı geldi!"
A- A A+

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber, Güzelyurt'taki açık pazarı ziyaret ederek bölge halkı ve esnafıyla görüştü. CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber'i çok sıcak karşılayan Güzelyurt halkı, 2015 yılında gerçek iradenin sandığa yansıyacağını ve Sibel Siber'in cumhurbaşkanı seçileceğine inandıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber'i görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Güzelyurt esnafı da siyasette tertemiz bir sayfa açılmasının zamanı geldiğini, bunun için de Sibel Siber'i cumhurbaşkanlığına taşıyacaklarını dile getirdiler. Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber'e Güzelyurt ziyareti sırasında CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali, Güzelyurt bölgesi milletvekilleri Dr. Mehmet Çağlar, Armağan Candan, Hüseyin Erçal, CTP Gençlik Örgütü Güzelyurt İlçesi ve Kadın Örgütü Güzelyurt İlçe üyeleri eşlik etti.

"SİBER GÜZELYURT'A BEREKET GETİRDİ"

Güzelyurt halkının ilgisinden son derece memnun olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, Güzelyurt halkının çok içten ve samimi bir halk olduğunu, bu sıcaklık ve samimiyeti her defasında Güzelyurt'a gidişinde hissettiğini kaydetti. Sibel Siber ve beraberindeki ekip Güzelyurt açık pazarını ziyaret etti. Yağmurlu bir günde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Siber'e vatandaşlar, "Güzelyurt'a bereket getirdiniz" dedi

"ÇOCUKLARIMIZ İÇİN… GELECEĞİMİZİ KAZANMAK İÇİN ADAYIM"

Güzelyurt halkıyla konuşurken her şeyden önce bir anne olduğunu vurgulayan Dr. Siber, "Çocuklarımızın geleceği için, geleceğimizi kazanmak için ve onların göç etmemesi için adayım" dedi. Siber, bugüne kadar yaratılan bu düzenin reformlarla değişmesi gerektiğini ve bunu yapacak olanların da bizler olduğunu bir kez daha vurguladı. Siber, "Doğru hedefle yola çıkılırsa ve amaç halkımızın daha iyi yaşam şartlarında yaşaması için çalışmaksa bunun önündeki engeller bir bir kaldırılır" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.