GÜZELYURT
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ Hastanesi Güzelyurt Dispanseri Perşembe günü hizmete giriyor

YDÜ Hastanesi Güzelyurt Dispanseri Perşembe günü hizmete giriyor

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Güzelyurt Dispanseri Perşembe günü hizmete giriyor.

Yayın Tarihi: 05/01/15 16:12
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ Hastanesi Güzelyurt Dispanseri Perşembe günü hizmete giriyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Hizmete girdiği 2010 yılından itibaren hem Kuzey Kıbrıs halkına hem de dünyanın çeşitli yerlerinden gelen hastalara sağlık hizmetini en son teknoloji ve yetkin doktor kadrosu ile sunan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi büyümeye devam ediyor. Vatandaşlarımıza sağlık hizmetini daha kolay alabilecekleri imkanlar sağlamayı ilke edinmiş olan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi, Güzelyurt, Girne ve Gazi Mağusa'ya dispanserler açarak toplumsal fayda sağlayacak olan hedeflerini büyütmeye devam etmektedir. Bu çerçevede ilk olarak hizmete girecek olan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Güzelyurt Dispanseri sağlık hizmeti vermeye başlayacaktır.

Perşembe günü açılışı gerçekleştirilecek olan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Güzelyurt Dispanseri haftanın altı günü, başta Pediatri, Kadın-Doğum, Dahiliye, Aile Hekimliği ve Genel Cerrahi olmak üzere tüm branşlarda Güzelyurt bölgesi halkına hizmet verecek. Güzelyurt Terminal bölgesinde hizmete girecek olan Yakın Doğu Üniversitesi Güzelyurt Dispanseri her türlü altyapı ve tıbbi donanıma sahip olacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Güzelyurt Dispanserinin açılışı vesilesiyle açıklamalarda bulunan Yakın Doğu Hastanesi Başhekimi Dr. Sevim Erkmen, "hizmete başlayacak olan dispanserimiz sayesinde ülkemizde sağlık hizmetlerini en üst düzeyde sunmaya" devam edileceğini belirtti. Dr. Erkmen, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin temel misyonunun ülke insanına kendi ülkesinde, kendini evinde gibi hissedecek, en son teknoloji ile en yetkin ellerde hizmet almasını sağlamak olduğunu belirterek, açılacak olan Güzelyurt Dispanseri sayesinde Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi`nin sağlık hizmetlerinin Güzelyurt bölgesine ulaştırılacağını ifade etti.

Başhekim Dr. Sevim Erkmen 8 Ocak perşembe günü açılışı gerçekleştirilecek olan Yakın Doğu Üniversitesi Güzelyurt Dispanseri'nin açılışına tüm halkımızı davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.