GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

CTP Gençlik, Güzelyurt kaymakamını ziyaret etti

CTP Gençlik, Güzelyurt kaymakamını ziyaret etti

CTP Gençlik Örgütü Güzelyurt İlçe Başkanı Kazım Kurşunoğlu ve beraberindeki gençler, Güzelyurt Kaymakamı Doğan Bağkur'u makamında ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 22/01/15 13:56
okuma süresi: 1 dak.
CTP Gençlik, Güzelyurt kaymakamını ziyaret etti
A- A A+

Güzelyurt Kaymakamı Doğan Bağkur, gençlere Kaymakamlığın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Görüşmede Bağkur, bölgedeki su ve sulama sorunları, ağıllar, kırsal kesim arsaları, arazi işgalleri, müzik ve içki izinleri, av ruhsatları, güvenlik ve doğal afetlere karşı mücadele konusunda gençleri aydınlattı.

BAĞKUR: KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Sordukları sorulara doyurucu yanıtlar aldıklarını ifade eden gençler, yararlı bir ziyaret yaptıklarını belirterek görüşmede gençlerin sorunları ve çözüm önerileri üzerinde durduklarını söylediler. Güzelyurt Kaymakamı Doğan Bağkur ise kaymakamlığın kapısının herkese açık olduğunu ve bu tür ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinin çok faydalı olduğunu belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.