GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt Belediyesi'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği

Güzelyurt Belediyesi'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği

Güzelyurt Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bir dizi etkinlik düzenledi.

Yayın Tarihi: 09/03/15 14:25
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt Belediyesi'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği
A- A A+

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, güne özel olarak üretilen ürünler Güzelyurt Kent merkezinde Belediye Başkanı ve Belediye Meclis üyelerinin katılımı ile kadınlara dağıtıldı.7 Mart cumartesi günü yapılan ürün dağıtım etkinliğinde kent merkezi dışında bölgede cumartesi günleri kurulmakta olan açık Pazar bölgesinde de ürün dağıtımı gerçekleştirildi.

Dün ise Narenciye Paketleme Evlerinde çalışan emekçi kadınlar ziyaret edilerek birer çiçek takdim edildi. Kalkanlıda Kıbrıs Narenciye Üreticiler Birliği paketleme evi ve Güzelyurt'ta bulunan Kalyoncu Ltd. İşletmesindeki tesisleri ziyaret eden Belediye Başkanı Mahmut Özçınar çalışan kadınları kutlayarak onlara başarılar diledi.

Güzelyurt Belediyesi tarafından düzenlenen diğer bir etkinlikte ise Belediyede çalışan bayan personel için yemek organize edildi. Güzelyurt Belediye Hotel'inde düzenlenen yemekte, kadınlara hediye takdim eden Belediye Başkanı Mahmut Özçınar kısa bir konuşma yaparak Belediyede görev yapan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.