GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Güzelyurt Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi'nde ihale çağrısı

Güzelyurt Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi'nde ihale çağrısı

Avrupa Komisyonu Güzelyurt Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi'nde arıtılan suyun sulama amaçlı tekrar kullanılmasına yönelik İhale çağrısı yaptı.

Yayın Tarihi: 10/04/15 14:38
okuma süresi: 1 dak.
Güzelyurt Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi'nde ihale çağrısı
A- A A+

Güzelyurt Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisinde arıtılan suyun sulama amaçlı kullanımına yönelik yapılan girişimler sonuca ulaştı.

Bir süredir devam eden proje çalışmaları tamamlanmış olup ihale süreci başlatılmıştır.

Avrupa Komisyonu finansmanı ile yapılan Atık Su Arıtma Tesisi arıtılan suyun tarımsal alanda kullanılmasını amaçlıyor.

Avrupa Komisyonu tarafından finanse edilecek olan Güzelyurt Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisinde arıtılan suyun sulama amaçlı olarak tekrar kullanılmasını hedefleyen proje kapsamında 100,000 m³ depolama havuzu, sulama hattı, membran kaplı toprak rezervuar, pompa istasyonu, mekanik, elektrik ve eğitim amaçlı fidanlık inşaa edilecek.

İhale çağrısı yapılan projenin öngörülen ihale kapanış tarihi 8 Haziran 2015 olup İhale ile ilgili daha detaylı bilgi https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do=publi.welcome. adresden elde edilebilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.