GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Güzelyurt II. Gençlik Şöleni gerçekleşti

Güzelyurt II. Gençlik Şöleni gerçekleşti

Güzelyurt Belediyesi'nin orta eğitim kurumları ve sivil toplum örgütleri ile ortaklaşa düzenlediği Gençlik Şöleni'nin ikincisi dün akşam gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 16/05/15 15:33
okuma süresi: 1 dak.
Güzelyurt II. Gençlik Şöleni gerçekleşti
A- A A+

Güzelyurt Belediyesi'nin orta eğitim kurumları ve sivil toplum örgütleri ile ortaklaşa düzenlediği Gençlik Şöleni'nin ikincisi dün akşam gerçekleşti.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, şenlik, Güzelyurt Kapalı Çarşı Meydanı'nda, Şehit Turgut Ortaokulu'nun sergi açılışıyla başladı.

Öğrencilerin el emeği göz nuru ile yaptığı el işlerinden oluşan serginin açılışını Güzelyurt Kaymakamı Doğan Bağkur, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Şehit Turgut Ortaokulu Müdürü Cengiz Uzun yaptı.

Şölende illüzyon ve akrobasi gösterileriyle okul ve kültür derneklerinin dans gösterileri yer alırken, gecenin finalini Türkiye'nin popüler gruplarından Gece Yolcuları yaptı.

Bu arada etkinlik kapsamında orta öğretim kurumları ile kültür dernekleri Kapalı Çarşı Meydanı'nda stand kurarak yiyecek satışı yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.