GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

16 yaşındaki 3 genç zanlı yakalandı

16 yaşındaki 3 genç zanlı yakalandı

Güzelyurt bölgesinde meydana gelen iki ayrı olayda 16 yaşındaki 3 genç zanlı olarak yakalandı.

Yayın Tarihi: 20/05/15 16:05
okuma süresi: 1 dak.
16 yaşındaki 3 genç zanlı yakalandı
A- A A+

Polis bülteninden derlenen bilgilere göre, Güzelyurt Lemar market önündeki oyun makinelerinden kilitleri kırarak yaklaşık 2 bin TL bozuk para çalan zanlıların benzer suçlardan poliste tutuklu bulunan 16 yaşlarındaki D.P. ve H.D. ile 22 yaşındaki G.K. olduğu belirlendi.

Yine Güzelyurt'ta World Star isimli bet ofisinde bet oynamasına izin verilmediği gerekçesiyle bet ofise ait aracın dikiz aynasını kıran 16 yaşındaki M.T. de bulundu ve hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gazimağusa'da ise 30 yaşındaki H.E, evinde yapılan aramada 28 gram cannabis (hintkeneviri) türü uyuşturucu bulunması üzerine tutuklandı.

Öte yandan, hakkında konuştuğu gerekçesiyle S.B'yi tokatlayarak jiletle tehdit eden 20 yaşındaki M.M. isimli genç hakkında da yasal işlem başlatıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.