GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Güzelyurt Portakal Festivali hazırlıkları başladı

Güzelyurt Portakal Festivali hazırlıkları başladı

Bu yıl 26 Haziran-12 Temmuz 2015 tarihleri arasında düzenlenecek "38. Güzelyurt Portakal Festivali" çalışmaları için bugün saat 10.00'da Güzelyurt Otel'de geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 25/05/15 14:01
okuma süresi: 1 dak.
Güzelyurt Portakal Festivali hazırlıkları başladı
A- A A+

Toplantıya Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Belediye Müdürü ve Festival Komitesi Başkanı Süleyman Aldağ, Sosyal İşler Komitesi, ilk ve orta öğretim kurumlarının müdürleri, Kültür dernekleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.
Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar toplantıda 38. Güzelyurt Portakal Festivali hakkında katılımcılara ön bilgi vererek, tüm okul, kültür sanat dernekleri ve sivil toplum örgütlerinden kortej için destek istedi.

Özçınar Güzelyurt Portakal Festivali'nin ülkenin en büyük ve en geniş katılımlı organizasyonlarından biri olduğuna dikkat çekerek, 26 Haziran'da muhteşem bir açılışla başlayacak Festival için bu yıl yine birbirinden zengin organizasyonlar düzenlendiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.