GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Kılıç: "Güzelyurt'a hastane yapımına başlansın"

Kılıç: "Güzelyurt'a hastane yapımına başlansın"

Sağlıklı ve Onurlu Yaşam Derneği dün saat 10:00'da Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ı makamında ziyaret ederek, Güzelyurt'ta Hastane yapılması konusundaki görüşlerini paylaştı.

Yayın Tarihi: 18/06/15 12:25
okuma süresi: 2 dak.
Kılıç: "Güzelyurt'a hastane yapımına başlansın"
A- A A+

Özçınar

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Güzelyurt'a Hastahanenin bugüne kadar yapılmamasının önemli bir sorun olmakla birlikte üzücü de olduğunu söyledi. Güzelyurt halkının bu konuda hassas olduğunu ve Hastahane yapılması için girişimlerde bulunduğunu kaydeden Özçınar, Hastane'nin yapılması için konunun gündemde tutulması gerektiğini savundu.

Kılıç

Dernek Başkanı Cemal Kılıç sağlık konusuyla ilgili iki önemli konuyu Özçınar'a aktarmak istediklerini belirterek, bunların bir tanesinin Güzelyurt'a hastahane yapılması diğerinin de bölge insanının yaşadığı sağlık sorunları olarak açıkladı.

Cemal Kılıç Güzelyurt'a hastahane yapılması konusunda herhangi bir adım atılmamasıyla ilgili sitemde bulunarak, Güzelyurt halkının beklemeye tahammülü olmadığına ve yapımına bir an önce başlanması gerektiğine dikkat çekti. Cemal Kılıç ayrıca bölgedeki hasta ve yaşlı insanların sağlıkla ilgili bazı problemler yaşadığını anlatarak, Belediyenin ve Sağlık Bakanlığının yapacağı ortak çalışmayla mağdur olan hastalara yardım yapılması gerektiğini savundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.