GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Keçiören-Güzelyurt kardeşliği Ramazanda pekişti

Keçiören-Güzelyurt kardeşliği Ramazanda pekişti

Ankara Keçiören Belediyesi'nin bu yıl 6.'sını düzenlediği Uluslararası Ramazan Etkinliklerinde geçtiğimiz akşamki (20 Haziran 2015 cumartesi)konuğu Güzelyurt Belediyesi oldu.

Yayın Tarihi: 22/06/15 13:46
okuma süresi: 2 dak.
Keçiören-Güzelyurt kardeşliği Ramazanda pekişti
A- A A+

GÜSAD Folklor ekibinin gösterisi ve sanatçı Ayşegül Zayim'in konseri ile renklenen gecede Kıbrıs'a özgü yerel tatlar ikram edildi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Belediye Müdürü Süleyman Aldağ, Meclis Üyeleri Kalaba Kent Meydanı düzenlenen Kıbrıs gecesine katıldı.

Kıbrıs gecesine ayrıca AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, KKTC Büyükelçisi Fazıl Can Korkut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, Keçiören TOGEM Başkanı Ayten Aydın ve Ankara Dernekleri Federasyonu Başkanı Celaleddin Uludağ da katıldı.

Program konser alanındaki Güzelyurt ve Ankara kültür evlerinin açılışı ile başladı.

Programın ikinci yansında sahneye Kıbnslı sanatçı Ayşegül Zayim çıkarken, GÜSAD'ın folklor ekibi de izleyicilere güzel bir sürpriz yaparak, yanlannda getirdikleri Türk ve KKTC bayrakları ile şapkalan dağıttılar.

İzleyiciler de şarkılar söylenirken ellerindeki bayraklan salladılar. Zayim, şarkılarıyla izleyicileri coştururken, Kıbrıs türkülerini söylediği bölümde folklor ekibi de kendisine danslanyla eşlik etti.

Konserde coşku Ankara türküleri ile zirve yaparken, Zayim'in daveti üzerine bazı Keçiörenliler de sahneye çıkarak oynadılar. Bu sırada Kıbnslı folklor ekibinin ricasını kıramayan Başkan Ak ve protokol heyeti de oynayanlann arasına katıldı. Programın sonunda sanatçılar ve protokol heyeti toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.