GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

İrem Derici'ye ilgi yoğundu

İrem Derici'ye ilgi yoğundu

Türkiye'nin popüler ve sevilen seslerinden İrem Derici 38. Güzelyurt Portakal Festivali'nde dün akşam konser verdi.

Yayın Tarihi: 07/07/15 11:55
okuma süresi: 1 dak.
İrem Derici'ye ilgi yoğundu
A- A A+

Amfi Açık Konser alanında Kuşcu Kardeşler Construction Ltd. sponsorluğunda gerçekleşen konsere binlerce İrem Derici hayranı akın etti. Konserde muhteşem bir performans sergileyen Sanatçı, hayranlarının konsere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Gecede davul da çalana İrem Derici hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kırmızı elbisesiyle ve mütevazi tavırlarıyla büyük sempati toplayan İrem Derici, çıkış parçası "düşler ülkesinin gel git akıllısı", yanında "değmezsin ağlamaya", "zorun ne sevgilim", "bir miyiz", "kalbimin tek sahibine", "sevgi olsun taştan olsun", "nabza göre şerbet", adlı parçalarını seslendirdi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar konser sırasında sanatçıya ve sponsor Kuşcu Kardeşler Construction Ltd'e plaket takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.