GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt "İncirler Olana Kadar" dedi

Güzelyurt "İncirler Olana Kadar" dedi

38. Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında dün akşam İndirimli Alışveriş Günleri'nin ikincisi ve "İncir" şarkısıyla ünlenen İlyas Yaçıntaş sahne aldı.

Yayın Tarihi: 09/07/15 15:07
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt "İncirler Olana Kadar" dedi
A- A A+

İncir şarkısıyla ünlenen İlyas Yalçıntaş dün akşam Kapalı Çarşı (Gençlik Merkezi) önünde konser verdi. Konseri Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve İlyas Yalçıntaş hayranı dinledi.

Gençlerin ilgi gösterdiği konserde İlyas Yalçıntaş, sevilen parçası İncirler Olana Kadar adlı şarkıyla sahne aldı.

Gitarıyla şarkılara eşlik ederek konsere renk katan sanatçı repertuarındaki şarkıları seslendirdi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar gecenin anısına İlyas Yalçıntaş'a plaket takdim etti.

İndirimli Alışveriş Günleri'nin ikinci gününde vatandaşlar alışveriş yaparken çocuklarda ücretsiz yiyecek ve oyun stantlarından yararlandı. Ecevit Caddesi ve caddeye çıkan tali yollar etkinlik nedeniyle 18:00-24:00 saatleri arasında kapatılarak, vatandaşın rahat alışveriş yapması sağlandı.

Güzelyurt Belediyesi vatandaşlara portakal ve portakal suyu ikram edilirken, Güzelyurt Belediyesi İndirim Gününde alışveriş yapıp fişini getiren vatandaşlara 12 Temmuz 2015 Pazar günü çekilişi yapılacak araba ve atv piyangosunun biletleri verildi.

Festivalin simgesi olan Bay, Bayan Portakal ve yavruları yumurcak maskotlar gece boyunca çarşı merkezinde çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.