GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Günaydın, burası artık yol!

Günaydın, burası artık yol!

Bir sabah uyandılar ve daha dün denize turistlerle birlikte girdikleri kıyı şeridinde yaklaşık 150 metrelik bir yol buldular… Üstelik denize sıfır!

Yayın Tarihi: 31/07/15 09:00
okuma süresi: 2 dak.
Günaydın, burası artık yol!
A- A A+

Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

Kıbrıs Postası ülkenin çeşitli bölgelerinden gelen vatandaş ihbarlarını değerlendirip, incelemeye devam ediyor…

Kıbrıs sorununda 'mülkiyetin' şöhret bulduğu şu günlerde ülkenin pek çok bölgesinde mülkiyet, âdeta keyfe göre düzenleniyor.

Yeşilırmak Köyü Güney sahil şeridinde, ünlü Petra kayalığının da göründüğü ve zaman zaman İngiliz turistlerle vatandaşların denize girerek güneşlendikleri kıyı şeridinin yaklaşık 100-150 metrelik bir bölümü bölge sakinlerinin aktardığına göre bir gece aniden denize sıfır düzleştirildi ve bir yola dönüştü.

Denize sıfır yol çekildiğini ifade edilen vatandaşlar, konunun kimin ve hangi makamın insiyatifi ile gerçekleştirildiğini, hangi yasa ve mevzuata uygun yapıldığını bilmediklerini ifade ederek yetkililerden açıklama bekliyor.

Kıbrıs Postası'na ulaşan vatandaşlar, söz konusu yolun, hangi yetkili kontrolünde ne için yapıldığını, Güzelyurt Kaymakamlığının bilgisi dâhilinde olup olmadığını soruyor.

Belediye sınırlan dışındaki plajların denetimi, yasaya göre ilgili kaymakamlıkta…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.