GÜZELYURT
okuma süresi: 1 dak.

Özçınar: "Yeni öğretim yılı hayırlı olsun"

Özçınar: "Yeni öğretim yılı hayırlı olsun"

Güzelyurt Belediyesi,belediye sınırları içerisinde bulunan 12 okulun yeni öğretim yılında öğrencilere sağlıklı hizmet verebilmeleri için gerekli tüm çalışmaları tamamladığını kaydetti.

Yayın Tarihi: 15/09/15 15:27
okuma süresi: 1 dak.
Özçınar: "Yeni öğretim yılı hayırlı olsun"
A- A A+

Güzelyurt Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Park Bahçe ve Sağlık Birimlerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında okul çevrelerinde budama, ağaç kesimi, iç ve dış çevrelerinin temizlenmesi ile dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi.

Okulların önlerindeki uyarıcı levha ve trafik işaretlerinin belirginleştirilmesi açısından yaya geçitleri boyandı.

ÖZÇINAR "YENİ ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN"

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, çocukların en iyi koşullarda eğitim yapabilmeleri için belediyeye düşen görevi yerine getirdiğini ifade ederek, okullardaki temizlik ve bahçe bakımlarının belediye tarafından oluşturulan farklı ekiplerle yürütüldüğünü belirtti.

Özçınar belediye olarak imkanlar doğrultusunda tüm okullara katkı yapmaya çalıştıklarını kaydederek, yeni öğretim yılının tüm okullara ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.