GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

2'nci Verigo Festivali Sprint Triatlon Yarışı Pazar günü

2'nci Verigo Festivali Sprint Triatlon Yarışı Pazar günü

Yeşilırmak Yedidalga Üreticiler Birliği'nin Aspava Spor Kulübü ve Aspava Restoran'ın katkılarıyla düzenlediği 2. Verigo Festivali Sprint Triatlon Yarışı 4 Ekim Pazar günü Yedidalga'da gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 02/10/15 11:04
okuma süresi: 2 dak.
2'nci Verigo Festivali Sprint Triatlon Yarışı Pazar günü
A- A A+

Birlikten yapılan açıklamaya göre, yarış Aspava Restoran sahilinde 750 metre yüzme ile başlayıp, Soli Harebeleri güzergahındaki 20 km bisiklet parkurunda devam edip, Aspava Restoran ile Fener Bar arasındaki 5 kilometre koşu ile son bulacak.

Yarışmaya katılmak isteyen sporcular, yarış günü sabah saat 8.00 – 8.40 arası Aspava Restoran'da kayıt yapabilecekler. Yarış saat, 9.00'da başlayacak.

Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cavit Atalar, Verigo Festivali'nin her yıl "en iyi verigo üzümünün üretildiği, yüzme şampiyonlarının yetiştiği, en iyi sörf merkezinin olduğu Antik Vuni Sarayı ile Antik Soli harabeleri arasında Yedidalga'da, yerli üretimi teşvik, kültürü yaşatmak ve yerli değerleri tanıtmak için gerçekleştirilmekte olduğuna" dikkat çekti.

2.Verigo Festivali 28 – 30 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilmiş; yoğun program dolayısıyla Sprint Triatlon Yarışı'nın 4 Ekim'de yapılmasına karar verilmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.